joi, 6 decembrie 2012

IMPORTANTA APEI


7 MOTIVE PENTRU A BEA APA


MIRACOLUL APEI - EDITIE SPECIALA LA CRATITA CU EMA

DOCUMENTARUL DESPRE APA SI MEMORIA EI



Cum ne vindecam band apa dimineata

           Este traditional in Japonia sa bei apa imediat ce te scoli dimineata. Mai mult decat atat, chiar teste stiintifice au aratat de ce s-o faci. Aveti mai jos o descriere a modului cum se poate utiliza apa. La boli vechi si serioase, ca si la imbolnavirile de data recenta, tratamentul cu apa s-a constatat ca are succes – lucru documentat de o societate medicala japoneza, care recomanda vindecare 100% pentru urmatoarele boli:

-dureri de cap, dureri in corp, sistemul cardio, artrita, puls accelerat, epilepsie, grasime excesiva, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de rinichi si urinare, vomisment, gastrita, diaree,  hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, boli ale uterului, cancer si boli ale urechii, nasului si gatului. 


METODA DE TRATAMENT 

1. Cand va sculati de dimineata, 
inainte sa va spalati pe dinti, beti 4 x 160ml pahare cu apa

2. Spalati si curatati gura, dar nu mancati sau beti nimic timp de 45 de minute

3. Dupa 45 minute, puteti manca si bea normal.
 


4. Dupa 15 minute de mic dejun, pranz si cina, nu mancati si nu beti nimic timp de 2 ore
 

5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa, la inceput pot pleca de la putina apa si sa creasca treptat, pana  la 4 pahare pe zi..

6. Metoda de tratament de mai sus vindeca pe cei cu afectiuni, iar cei fara afectiuni care urmeaza acest tratament se pot bucura de o viata plina de sanatate.

Iata lista cu numarul de zile de tratament necesare pentru a vindeca/ controla/ reduce principalele boli:
1. Tensiune arteriala mare- 30 zile
 
2. Gastrita - 10 zile
 
3. Diabet - 30 zile
 
4. Constipatia - 10 zile
 
5. Cancer - 180 zile
6. TB (tuberculoza)- 90 zile
 
7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus numai 3 zile in prima saptamana, si din a 2-a saptamana in continuare- zilnic.

Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse, si totusi la inceputul tratamentului s-ar putea sa trebuiasca sa urinati de cateva ori. Bine ar fi sa puteti continua tratamentul acesta, facand din el o rutina in viata dv.
 
Beti apa si veti ramane sanatos si activ.
 



CEVA FOARTE IMPORTANT:

Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte la masa si nu apa rece. Poate ca e momentul sa adoptam obiceiul lor de a bea in timp ce mananca !!! Nu avem nimic de pierdut, ci numai de castigat.


Atentie: pentru aceia carora le place sa bea apa rece, acest articol vi se aplica si dumneavoastra.
E poate placut sa bei o ceasca de apa rece dupa ce mananci, insa  apa rece va solidifca grasimile din ceea ce tocmai ati mancat. Va incetini digestia.
 
Odata ce “sedimentul”(reziduurile lichide) reactioneaza cu mediul acid, se va rupe si va fi absorbit de intestine mai rapid decat mancarea solida. Se va depune pe intestin, captusindu-l, foarte curand, transformantu-se in grasimi si ducand la cancer.

Este cel mai bine sa bei supa fierbinte sau apa calda dupa ce mananci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu